محل تبلیغات شما

وبسایت ها را می‌توان با توجه به طراحی و کاربرد منحصر به فردی که دارند، به انواع و اقسام متفاوتی دسته بندی کرد. ما می‌توانیم این وب سایت‌ها را به طور کلی به سه دسته تقسیم کنیم. در ادامه مقاله قصد داریم راجع به این سه دسته، نکاتی کاربردی و مفید ارائه دهیم که ممکن است برایتان جالب باشد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 تعریف وب سایت داینامیک

 وب سایت‌های داینامیک، وب سایت‌هایی هستند که شما می‌توانید با داشتن یک پنل مدیریت، مطالب جدید را در این وب سایت‌ها ارسال و یا ویرایش کنید. نکتهٔ در خور ذکر این است که یک برنامه نویس وب سایت و سیستم مدیریت محتوا این وب سایت‌ها را طراحی می‌کند و صاحب اصلی سایت، تغییراتی در آن انجام می‌دهد.

 تعریف وب سایت استاتیک

  طراحی‌های حرفه‌ای با استفاده از html و css و جاوا اسکریپت می‌توانند این نوع وب سایت را طراحی کنند. این نوع وب سایت‌ها یک الی دو بار در سال ویرایش می‌شود. دلیل معروفیت وبسایت استاتیک این است که توسط حرفه‌ای‌ها ویرایش می‌شود. کدهای وب سایت داینامیک از حجم بسیار بالاتری نسبت به وب سایت استاتیک برخوردار است پس می‌توانیم بگوییم سرعت بارگذاری سایت داینامیک نسبت به استاتیک پایین‌تر است و بهینه سازی این سایت ها نیز دشوارتر می‌باشد.

 تعریف وبسایت متحرک و پویا

  همانطور که از نام این وب سایت‌ها می‌توان حدس زد، وب سایت پویا وب سایت‌های متحرک و دارای گرافیک بسیار بالایی هستند. اما متاسفانه موتورهای جستجوی گوگل نمی‌تواند آنها را بخواند. در این صورت می‌توان فهمید که وب سایت‌های پویا سئو خوبی ندارند و به دلیل حجم بالای ترافیک، سرعت بسیار پایینی دارند و فقط افراد حرفه‌ای می‌تواند این وب سایت‌ها را به روز رسانی کنند. در ادامه مقاله قصد داریم راجع به انواع وب سایت‌هایی که در شبکه جهانی وب وجود دارند نکاتی را ارائه دهیم پس تا پایان این مقاله کاربردی با ما همراه باشید.

 انواع وب سایت‌ها:

 

  •  وب سایت شرکتی
  •  
  •  وب سایت شخصی
  •  
  •  وب سایت اشتراک گذاری عکس
  •  
  •  وب سایت فروشگاه اینترنتی
  •  
  •  وب سایت اشتراک گذاری فیلم
  •  
  •  وبلاگ‌ها
  •  
  •  وب سایت‌های شبکه اجتماعی
  •  
  • وب سایت‌های دایرکتوری
  •  
  •  وب سایت‌های آموزشی

 

 وب سایت‌های شخصی

 امروزه شاهد آن هستیم که کسانی که به خوبی از پس طراحی وب سایت بر می‌آیند، می‌توانند از راه ساخت وب سایت شخصی و پرزنت کردن خود به درآمدهای بالایی دست یابند. درآمدها ممکن است از راه انجام پروژه‌های تخصصی یا شخصی صورت پذیرد. آن‌ها همچنین می‌توانند با طراحی پکیج‌های آموزشی فیلم‌های ویدیویی و کارگاه‌های تخصصی آموزشی به درآمدهای قابل توجهی دست یابند.

 وب سایت‌های اشتراک گذاری عکس

  وب سایت‌های بسیار زیادی را می‌توانید در این خصوص پیدا کنید که فقط به اشتراک گذاری عکس‌ها معروف هستند. شما می‌توانید وب سایت پینترست یا دریبل را برای پیدا کردن عکس مناسب انتخاب کنید.

 وب سایت‌های فروشگاه اینترنتی

 همانطور که می دانید این روزها با گسترش فضای مجازی و شبکه جهانی وب، فروشگاه‌ها به صورت آنلاین شاید درآمد بیشتری داشته باشند تا فروش به صورت سنتی. در این راستا فروشگاه اینترنتی برای ارائه خدمات به مشتریان در هر زمان و هر مکان به وجود آمدند. ما می‌توانیم فروشگاه اینترنتی را به سه دسته کلی تقسیم کنیم.

 اولین نوع فروشگاه، همان فروشگاه آنلاین است که یک شخص آن را اداره می‌کند.

 نوع دوم فروشگاه از آن دسته می‌باشند که فروش محصولات آنها مختص کارخانه‌ها و تولیدی‌هاست و افراد عادی از آنها خرید نمی‌کنند.

نوع سوم فروشگاه که به مارکت پلیس هم معروف است مانند بازارچه‌هایی هستند که یک فروشنده در آنجا می‌تواند محصولات خود را بفروشد. محصولات ارائه شده می‌تواند مجازی یا فیزیکی باشد. جالب است بدانید صاحب این فروشگاه اینترنتی می‌تواند مبلغی پورسانت به ازای هرتراکنش اینترنتی دریافت کند.

 

وب سایت‌های اشتراک گذاری ویدیو

 

 همانطور که میدانید سایت‌هایی که ویدیو به اشتراک می‌گذارند کم نیستند. از نمونه‌های معروف آن می‌توان به وب سایت خارجی یوتیوب و وب سایت داخلی آپاراتت اشاره کرد. در این سایت‌ها شما هم می‌توانید با تولید ویدیوهای جذاب و خلاقانه مخاطبان زیادی را جذب وب سایت خود کنید و حتی از این را کسب درآمد کنید. آیا میدانید که وب سایت یوتیوب، در ازای تماشا کردن هر یک کاربر از ویدیو شما، به شما مبلغی را می‌پردازد؟ سالانه میلیون‌ها افراد در سراسر جهان از راه یوتیوبر شدن توانستند به درآمدهای بالایی دست یابد.

 

وبلاگ‌ها

 

 وبلاگ‌ها در واقع محیطی شبیه به وبسایت دارند و به شما این امکان را می‌دهند تا بتوانید به راحتی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. در حقیقت وبلاگ‌ها مانند دفترچه‌های خاطرات هستند که وبلاگ نویس ها روزمرگی‌های خود را با مخاطبین به اشتراک می‌گذارند. باید اعتراف کنیم که وبلاگ نویسی نیز به نوبه خود از درآمد بالایی برخوردار است. اما باید به شما بگویم که یک وبلاگ را با یک وبسایت اشتباه نگیرید شاید آن‌ها شبیه به هم باشد؛ اما از لحاظ ساختاری تفاوتهای اساسی با یکدیگر دارند و اصلاً قابل مقایسه نیستند.

 

وب سایت‌های شبکه‌های اجتماعی

 

امروز شبکه‌های اجتماعی پدیده‌های بسیار آشنا هستند. شما می‌توانید از این وبسایت ها در جهت انتشار و اشتراک عکس‌های خود با افراد سراسر دنیا استفاده کنید. از دیگر کارهایی که می‌توانید با این وب سایت‌ها انجام دهید، اشتراک گذاشتن مطالب دیگران، کامنت گذاشتن برای آنها و لایک کردن پست‌های آنهاست. از جمله وب سایت‌های شبکه‌های اجتماعی می‌توان به فیس‌بوک و توییتر اشاره کرد.

 

وب سایت‌های دایرکتوری

 

 در این وب سایت‌ها شما می‌توانید تلفن‌ها، کسب و کارها، آدرس‌ها و مشاغل را به صورت حروف الفبا و کاملاً دسته بندی شده ببینید. در این سایت‌ها شما حتی می‌توانید با استفاده از لوکیشن های جغرافیایی، آدرس و شماره تلفن مکان مد نظر خود را پیدا کنید.

 

 وب سایت‌های آموزشی

 

 این وب سایت‌ها ممکن است توسط شرکت یا گروهی اداره شوند که فقط در حوزه آموزشی فعالیت می‌کند. این وب سایت‌ها در تولید محتوا نیز در حوزه‌های تخصصی خاص می‌توانند فعالیت کنند و با اشتراک گذاشتن دانش خود با سایر افراد وب سایت خود را را ارتقا دهند.

 

 از اینکه تا پایان این مقاله کاربردی با ما همراه بودید از شما کمال تشکر را داریم. امیدواریم از مطالعه مطالب گفته شده در این مقاله لذت کافی را برده باشید.

 

ده ابزار کاربردی برای انتخاب نام دامنه

دامنه تطبیق دقیق چیست؟

فروشگاه اینترنتی باید چه امکاناتی داشته باشد؟

وب ,سایت ,سایت‌های ,سایت‌ها ,اشتراک ,می‌توانید ,وب سایت ,وب سایت‌ها ,این وب ,در این , وب سایت‌های ,سایت‌های اشتراک گذاری ,اشتراک گذاری عکس  وب ,سایت اشتراک گذاری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار روز دنیا بلاگ نکات کربن فعال گرانولی فرکتال سیب موزیک، آموزش های کاربردی Amir.m.n911 کوماتسو کار رودخانه ماه آموزش خرید خطوط ۴ و ۵ رقمی مخابرات روناس طرح modern trip